Šapić i Ćirić napuštaju reprezentaciju ?!

Dvojica među nosiocima igre vaterpolo reprezentacije Srbije poslednjih godina Aleksandar Šapić i Aleksandar Ćirić najavili su za sredu u 11 časova konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o svom budućem statusu u nacionalnom timu.

Sama činjenica jasno govori da se nešto "kuva", čak da dvojac koji je započeo karijeru sa državnom kapicom 1995. godine namerava da se oprosti od reprezentacije. Nije potrebno biti previše mudar da bi se došlo do ovakvog zaključka, pogotovu posle svega što se letos događalo u nacionalnom timu.

U tom slučaju Šapić i Ćirić bi se pridružili Dejanu Saviću i Vladimiru Vujasinoviću, koji su se zbog godina oprostili od državnog tima, Denisu Šefiku koji je izjavio da neće igrati za reprezentaciju dok je selektor Dejan Udovičić, i Danilu Ikodinoviću, koga je teška povreda u saobraćajnoj nesreći odvojila od sporta. Aleksandar Šapić je za reprezentaciju odigrao 385 utakmica i postigao 981 gol, dok je Aleksandar Ćirić bio u sastavu 346 puta i bio strelac 201 put.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво