Danilo Ikodinović pušten iz bolnice

Vateropolo reprezentativac Srbije Danilo Ikodinović pušten je iz bolnice i nalazi se na kućnom lečenju.

Ikodinović je juče pušten sa odeljenja hirurgije, gde se nalazio poslednjih mesec dana nakon što je izašao iz šok-sobe. On se trenutno nalazi kod kuće, a dalji tok njegovog lečenja u Kliničkom centru neće saopštavati bez odobrenja Ikodinovićeve porodice.

Pojedini mediji preneli su da je Ikodinovićevo opšte zdravstveno stanje dobro i da se njegov organizam skoro u potpunosti oporavio od trauma i povreda, a predstoji mu duga rehabilitacija i rad na jačanju organizma.

Vaterpolo reprezentativac Srbije Danilo Ikodinović primljen je 28. juna u Klinički centar Vojvodine sa teškim povredama krvnih sudova ruke, opasnim po život. On je povređen u saobraćajnoj nesreći kada je vozeći motocikl marke "jamaha", usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru.

Od udara se automobil odbio u desnu stranu i udario u cisternu koju je vukao traktor i tom prilikom cisterna se prevrnula. Nesreća se dogodila na putu Zrenjanin-Novi Sad.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара