Читај ми!

Verujem u igrače

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Udovičić veruje da će vaterpolisti "imati snage da odigraju kako žele" protiv Mađarske u polufinalu Svetskog prvenstva u Šangaju.

"Moramo da se spremimo na situaciju sa velikim brojem isključenja. Najveća mi je želja da sa igračem manje odigramo na dosadašnjem nivou. Ovo je utakmica rivala koji se dobro znaju, a zna se šta pobeda donosi. Verujem u momke, verujem da ćemo imati snage da odigramo kako želimo", kazao je Udovičić.

On je dodao da još ne zna da li će moći da računa na povređenog Stefana Mitrovića.

Najbolji strelac Srbije na turniru, sa 13 pogodaka, Filip Filipović ocenio je da će Mađari igrati agresivno.

"Mislim da je rešenje u našoj odbrani. Moramo da se spremimo za igru Mađara koja će biti agresivna, na granici provokacija. Imaju odlične pojedince koji čekaju svoju šansu. Sve što možemo da damo u ovom trenutku moramo da prikažemo", rekao je Filipović.

Iskusni Živko Gocić kazao je da reprezentativci Srbije moraju da budu "strpljivi, sa disciplinovanim napadom i jakom odbranom".

Kapiten srpskih vaterpolista Vanja Udovičić smatra da je u ovom meču "sve otvoreno".

"Odavno nas nisu pobedili u utakmicama ovakvog značaja. Osim sa Olimpijskih igara, nemaju odličja koliko su želeli. Igraju sa žarom, ali je sigurno da ćemo učiniti sve da im se suprostavimo na pravi način. Sve je otvoreno", ocenio je Udovičić.

Prvi meč polufinala Svetskog prvenstva u Šangaju, Srbija - Mađarska, igra se u 10.50 po srednjoevropskom vremenu. Drugi, između Hrvatske i Italije, na programu je u 15.00.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво