Читај ми!

Potapanje Italije, drugi čin

Srbija brani trofej Svetske lige u vaterpolu. U finalu nimalo lak zadatak. Protivnik je selekcija domaćina Italije. Ulog ogroman, direktni plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. Meč u firenci igra se od 20.30 časova, direktan prenos je na našem Drugom programu.

Pre nekoliko dana je ključalo u bazenu, ali i oko njega. Srbija je savladala Italiju. U meču punom uzbuđenja, naši vaterpolisti su slavili nakon peteraca. Regularni deo susreta nakon vođstva naše selekcije, sudije su uspele da preokrenu i pomognu domaćinu da izjednači. Ipak, nisu uspele da im donesu i pobedu. Epilog svega bila je kazna za našeg trenera Udovičića od dve utakmice suspenzije. Kazna je odrađena, strasti su se smirile, sledi veliki okršaj.

U polufinalu naša selekcija je bila ubedljiva protiv Amerikanaca. Lagano, sa pola snage, su savladane SAD sa 8:5. Italija je slavila nad Hrvatskom boljim izvođenjem peteraca, 13:11.

Prilika za naše Delfine da svima dokažu da smo najbolji na Svetu. Iako će protivnik imati dva igrača više, publiku i naravno sudije, naši momci su spremni da pruže svoj maksim i odbrane trogej. Finalni meč igra se u Firenci u 20.30 časova. Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи