Читај ми!

Pravda je pobedila

Najbolji igrač vaterpolo reprezentacije Srbije u večerašnjoj pobedi (13:12 nakon peteraca) protiv Italijana u utakmici drugog kola A grupe završnog turnira Svetske lige u Firenci, Andrija Prlainović, istakao je da je pravda zadovoljena trijumfom našeg državnog tima.

"Suđenje ne bi trebalo da komentarišemo, ali je neobjašnjivo da su Italijani do izjednačenja došli u napadu za koji su imali manje od pet sekundi. Sudije su im dozvolile duplo duže vremena da izvedu poslednji atak ka našem golu i oni su taj poklon iskoristili", požalio se Prlainović.

Novljanin, koji je večeras postigao čak pet golova smatra da su njegovi saigrači i on loše počeli susret sa domaćinom fajnal-ejta, ali da su delovali znatno bolje kako je meč odmicao.

"Prve dve četvrtine nisu bile odigrane u našem stilu, ali kasnije smo sve popravili", rekao je Prlainović.

Milan Aleksić je bio zadovoljan zasluženim trijumfom Srbije poručivši da ne želi da priča o sudijskom kriterijumu.

"Loše smo počeli utakmicu i primili nekoliko golova, koji nisu za nas karakteristični. Posle smo se trgli i odigrali mnogo bolje, mada je primetno da još nismo uigrani", naglasio je Aleksić.

Iskusni Živko Gocić napomenuo je da srpska reprezentacija nije lako došla do drugog trijumfa u Toskani.

"Drago mi je da smo pobedili domaćina, uprkos velikoj sudijskoj podršci koju su Italijani imali. Njihov poslednji gol nije regularan", zaključio je Gocić.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара