Vanja Udovičić u Mladosti?

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vanja Udovičić karijeru bi mogao nastaviti u zagrebačkoj Mladosti, objavio je zagrebački "Jutarnji list".

Udovičić je proglašen za najboljeg igrača prvenstva Evrope, na kome je reprezentacija Srbije osvojila treće mesto. Prošle godine bio je najbolji igrač Svetskog prvenstva, a isto priznanje dobio je i na završnom turniru Evrolige, kada je sa Pro Rekom osvojio šampionsku titulu.

"Jutarnji listi" pište da je Udovičić po završetku prvenstva Evrope u Zagrebu razgovarao sa čelnicima Mladosti, koji bi želeli da ga angažuju kako bi mogli da se uključe u borbu za titulu prvaka Evrope.

Udovičić je pre dva meseca otišao iz Pro Reka jer je od njega vlasnik Volpi tražio da igra za reprezentaciju Italije što je Udovičić odbio uz konstataciju "da se zna čiji je on kapiten". Spekulisalo se da bi mogao da pređe u Olimpijakos ili čak novosadsku Vojvodinu.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи