Zaslužili smo medalju

Posle osvajanja bronze na Evropskom prvenstvu u Zagrebu, Dejan Udovičić izjavio je da su delfini zasluženo osvojili medalju. Nije bilo lako vratiti se posle poraza u polufinalu, ali smo ipak uspeli, istakao je Udovičić.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić ocenio je nakon pobede nad selekcijom Mađarske u utakmici za treće mesto na šampionatu Evrope u Zagrebu (10:8) da su njegovi izabranici dominirali tokom utakmice i zasluženo osvojili bronzanu medalju.

"Bili smo malo nervozni na samom početku susreta, ali kako je utakmica odmicala, igrali smo sve bolje", zadovoljno je konstatovao selektor "delfina".

On je istakao da je "mogao da očekuje" ovakav tok duela sa severnim komšijama i dodao da su se srpski reprezentativci tokom protekla dva dana susreli sa neuobičajenim pritiskom.

"Proteklh godina navikli smo da igramo finalne utakmice, a uoči večerašnjeg meča sa Mađarima postojala je opasnost da se sa Evropskog prvenstva vratimo bez odličja", napomenuo je Udovičić.

Selektor našeg državnog tima je podsetio da su "delfini" imali naporan polufinalni meč sa selekcijom domaćina šampionata i dodao da nije bilo nimalo lako da se ekipa vrati u pravi ritam nakon nesrećnog poraza u borbi za finale.

Kapiten, i do sada najbolji igrač konitnentalnog prvenstva u prestonici Hrvatske, Vanja Udovičić naglasio je da su njegovi saigrači i on želeli da osvoje pobednički pehar, ali da su posle svega zadovoljni osvojenom medaljom.

"Bilo je teško da damo sve od sebe u poslednjoj utakmici u sezoni, ali učinili smo veliki napor i na kraju slavili", zaključio je Udovičić.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво