Jelenić o izbacivanju: Žalićemo se, i to u Lozani!

Nakon što je rukovodstvo Regionalne vaterpolo lige izbacilo Crvenu zvezdu iz takmičenja, predsednik crveno-belih najavio je žalbu i dalju borbu u ovom sporu.

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje je kao prvi čovek kluba kažnjen zabranom obavljanja dužnosti od godinu i po dana. Međutim, on najavljuje da se neće lako predati.

"Tražićemo zaštitu od Vaterpolo saveza Srbije, Olimpijskog komiteta Srbije i Miniistarstva omladine i sporta. Mi smo sve uradili po propisima VSS i LEN. Ovo je privatna liga... Kaznili su me jer nisam hteo da izostavim igrače koji su registrovani po svim pravilima LEN-a. Spremni smo da se obratimo i Sudu (CAS) u Lozani, mada ne znamo da li je nadležan za Ligu koja ne poštuje evropska pravila, kaže Viktor Jelenić za "Novosti".

Jelenić je potvrdio da nisu prihvatili kompromis da sa srpskim klubovima igraju u najjačem sastavu, a protiv hrvatskih i crnogorskih bez trojice spornih vaterpolista.

"U jednom slučaju bi da mi oproste, a u drugom da me kazne ako se ne odreknem tih igrača. Neboluoza!", poručio je Jelenić.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво