Читај ми!

Italija, naprosto, prejaka za Srbiju

Italijanke su, prosto i jednostavno, osetno bolje od vaterpolistkinja Srbije u ovom momentu. Konačan rezultat (3:19) to, bolje nego išta drugo zaista, oslikava.

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je sa 3:19 (1:6, 1:4, 1:6, 0:2) od Italije u poslednjoj utakmici četvrtog kola Grupe B Evropskog prvenstva u Beogradu.

Italiju je do pobede predvodila Emolo sa četiri gola, Bjankoni je dodala tri, a po dva su postigle Ajelo, Gariboti i Tabani.

Golove za Srbiju postigle su Jakovljević, Ivković i Rudić.

Italijanske su od početka utakmica diktirale tempo, pa su već posle nešto više od tri minuta igre u prvoj četvrtini vodile sa 3:0.

Vaterpolistkinja Srbije Boglarka Rudić je na drugoj strani udarcem sa distance smanjila zaostatak, ali je to je bilo sve što su izabranice Vladimira Bajkovića uspele da urade u prvih osam minuta.

Selekcija Italije nastavila je sa organizovanom igrom u napadu i čvrstom u odbrani, pa su na kraju opravdale ulogu favorita i ostvarile ubedljivu pobedu pred oko 2.000 gledalaca u beogradskoj Kombank areni.

Italijankama je ovo četvrta pobeda na šampionatu u isto toliko mečeva, dok Srbija ima jedan trijumf i tri poraza.

Izabranice Vladimira Bajkovića u utorak će se od 17.15 sastati sa Francuskom u borbi za plasman u četvrtfinale, dok Italija od 15.45 igra derbi Grupe B sa selekcijom Španije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво