Читај ми!

Srbija protiv Slovačke za četvrtfinale

Vaterpolisti Srbije od 18.45 u Beogradskoj areni igraju protiv Slovačke utakmicu osmine finala Evropskog prvenstva. Prenos meča možete pratiti na našem Prvom programu.

Grupa je arhivirana, "Delfini" igraju protiv Slovačke u osmini finala Evropskog prvenstva.

Srbija je evropski i svetski šampion, kao i pobednik Svetske lige. "Delfini" su u poslednje dve godine igrali devet turnira i osvojili devet zlata.

Srbija je glavni favorit za zlatnu medalju, ali je Prlainović upozorio da ima još mnogo da se igra do bilo koje medalje.

"U javnosti je već prisutno i određeno zadovoljstvo kako Srbija igra, a i zlato nam se prerano stavlja oko vrata. Pravi ispiti tek dolaze. Biće jako teško u eliminacionoj fazi. Biće drugaćije jer utakmice nose težinu eliminacije i nemaš prava na grešku. Na turniru vidim šest-sedam ekipa koje mogu ravnopravno da se umešaju u borbu za medalje", rekao je Prlainović.

"Mi jesmo favoriti na osnovu svega što smo pokazali u poslednje dve godine i sadašnjim igrama, ali daleko smo od toga da sebe već vidimo na podijumu. Idemo utakmicu po utakmicu. Prvo Slovaci, pa onda ko dođe. Medalja je mnogo daleko, ima dosta da se napliva do medalje", dodao je on.

Srpski vaterpoliosta Milan Aleksić rekao je da protiv Slovačke u osmini finala prvenstva Evrope pobeda ne dolazi u putanje, uprkos činjenici da oni znaju da budu neugodan protivnik.

"Razlika u kvalitetu je očigledna, dobro ih poznajemo, imaju par dobrih igrača i znaju da budu veoma čvrsti. Izgubili su od Holandije, ali to ne sme da nas zavara jer protiv nas nemaju šta da izgube. U svakom slučaju, sigurno je da ćemo pobediti", rekao je Aleksić.

Utakmica između Srbije i Slovačke igra se sutra od 18.45 satu u Kombank areni. Prenos meča možete pratiti na našem Prvom programu.

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво