Читај ми!

"Svet vaterpola": Filipović najbolji na svetu!

Srpskom vaterpolisti Filipu Filipoviću uručena je nagrada za najboljeg igrača na svetu u 2015. godini u izboru sajta waterpolo-world.com.

Filipović je u konkurenciji vaterpolista osvojio ukupno 1.184 glasova, dok je Grk Janis Funtulisa na drugom mestu imao pet manje, a Brazilac Felipe Perone bio je treći sa 483 glasa.

Portal waterpolo-world.com nezvaničan izbor za najboljeg igrača i igračicu godine pokrenuo je početkom novembra, a okončao početkom decembra. Pravo glasa imali su navijači iz celog sveta.

Filipović je bio zvanično najbolji igrač sveta i 2009. i 2014. godine. U prethodnoj godini osvojio je Ligu šampiona i Superkup Evrope sa Pro Rekom, kao i Svetsku ligu i Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Srbije.

Filipoviću je pehar uručio Tim Hartog urednik sajta waterpolo-world.com.

U ženskoj konkurenciji nagradu je primila Amerikanka Ešli Džonson koja je sa 561 glasom pobedila Izabelu Kjapini iz Brazila i Maud Megens iz Holandije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво