Remi u derbiju dana, Crna Gora - Španija 8:8

Vaterpolisti Crne Gore i Španije odigrali su u Beogradu nerešeno 8:8 (3:3, 1:2, 2:2, 2:1), u utakmici drugog kola Grupe A na Evropskom prvenstvu.

Mlađan Janović i Aleksandar Ivović postigli su po dva gola za Crnu Goru, a po gol su dodali Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Aleksandar Radović i Nikola Vukčević.

U ekipi Španije najefikasniji je bio Alberto Espanjol sa tri gola, po dva su postigli Giljermo Molina Rios i Blaj Maljarah, a jedan gol Francisko Fernandes.

Crna Gora je tokom cele utakmice bila u zaostatku, a minut i po pre kraja gubila je i sa dva gola razlike 8:6. Međutim, na veliko oduševljenje publike u beogradskoj Kombank areni, Crna Gora je stigla do boda golom Vukčevića četiri sekunde pre kraja utakmice.

U drugoj utakmici u Grupi A, Holandija je pobedila Slovačku sa 6:5 (2:1, 2:1, 0:1, 2:2) i ostvarila prvu pobedu na turniru. Slovačka je pretrpela oba poraza.

Najefikasniji u ekipi Holandije bio je Joran Froenfelder sa tri gola, dok je u Slovačkoj takođe sa tri gola najefikasniji bio Lukas Zeman.

Španija i Crna Gora na prvom i drugom mestu na tabeli u Grupi A imaju po četiri boda, Holandija ima tri, a Slovačka je bez bodova.

U trećem kolu u četvrtak od 17.15 igraće Španija - Holandija, a od 18.45 Crna Gora - Slovačka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи