Vujasinović: Pobedom da se izdignemo iznad problema

Vaterpolisti Partizana, posle dva poraza u Ligi šampiona, veruju da mogu upisati i pobedu - protiv Galatasaraja. Pobediće tim koji više bude želeo pobedu, nadam se da ćemo to biti mi, rekao je Vladimir Vujasinović.

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović veruje da će se ekipa izdignuti iznad problema i uspeti da zabeleži pobedu nad Galatasarajem u Ligi šampiona.

"Pred nama su do kraja godine još dve utakmice u Ligi šampiona, sa Galatasarajem i mađarskim OSC-om, obe na Banjici. Galatasaraj ove sezone vodi Igor Milanović, koji nema lak zadatak, ali mislim da je uspeo da napravi pomak. Dobro se poznajemo, nedavno smo sparingovali sa Galatasarajem u Istanbulu. Očekujem da će pobediti onaj tim koji više bude želeo pobedu, nadam se da ćemo to biti mi", rekao je Vujasinović na konferenciji za medije uoči meča.

Vujasinović je poručio da je jedan od ključnih igrača Galatasaraja srpski centar Slobodan Nikić.

"Sadašnja ekipa Galatasaraja je malo slabija nego prošle sezone. Igru im nose vrhunski igrači poput Nikića i Crnogoraca Janovića, Pasković, Vukčević i SSćepanovića. Ostali prvotimci su uglavnom mlađi, turski reprezentativci i potrebno im je vreme da dostignu vrhunski nivo. Za nas Galatasaraj nikako nije lak protivnik, ali se nadamo se pobedi koja bi za našu mladu ekipu bila izuzetan uspeh".

Vaterpolisti Partizana poslednjih dana ponovo su imali probleme sa grejanjem vode na bazenu na Banjici.

"Prvi trening po povratku iz Splita je otkazan, dok smo kasnije radili u bazenu Zavoda za sport. Verujem da će, kao i do sada, stručni štab i ekipa uspeti da se izdignu iznad svih problema i da će svi pružiti maksimum", zaključio je Vujasinović.
Utakmica trećeg kola Lige šampiona između Partizana i Galatasaraja igra se sutra od 18 sati na Banjici.

Vaterpolisti Partizana u dosadašnjem toku elitnog takmičenja imaju dva poraza, isto kao i Galatasaraj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво