Читај ми!

Savić: Svetska liga kao priprema za EP i Olimpijadu

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da će utakmice u Svetskoj ligi iskoristiti kao pripremne za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre.

"Svetska liga ima sada drugačiji karakter, nema kvalifikacioni momenat. Iskoristićemo da malo probamo i mlađe igrače, ali ujedno i pripremati se za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre", rekao je Savić u Novom Sadu, prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Vaterpolisti Srbije u utorak u Novom Sadu igraju protiv Španije u Svetskoj ligi.

"Španija je ozbiljna ekipa. Nisu se kvalifikovali za Svetsko prvenstvo u Kazanju, ali su na turniru u Nišu pokazali napredak. Verujem da bi na Evropskom prvenstvu u Beogradu iznenađenje, poput Grka u Kazanju, mogli da budu Španci", rekao je Savić

Golman reprezentacije Gojko Pijetlović je naveo da je susret sa Španijom izuzetno bitan.

"Pripremamo se za Evropsko prvenstvo, želimo dalje u Svetskoj ligi i to će biti priprema za Olimpijske igre", rekao je Pijetlović.

Miloš Ćuk je istakao da očekuje trijumf Srbije. "Nema šta, favoriti smo i, uz pomoć navijača, očekujem trijumf", rekao je Ćuk.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво