Читај ми!

"Delfini" se za Špance pripremaju u dve grupe

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je imena kandidata za pripreme pred utakmicu Svetske lige sa Španijom koje će biti održane u dve grupe.

Na pripreme od 15. novembra u Novom Sadu pozvani su Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dimitrije Rističević, Živko Gocić, Dušan Mandić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk, Strahinja Rašović, Gavril Subotić, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Slobodan Nikić, Nemanja Ubović i Duško Pijetlović.

Na bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku od 13. do 15. novembra treniraće sledeći igrači: Milan Vitorović, Lazar Dobožanov, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Nemanja Vico, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Dragoljub Rogač, Radoslav Filipović, Filip Radojević, Veljko Tankosić, Mihajlo Repanović, Nemanja Bakić i Đorđe Vučinić, dok će se 15. novembra na treningu pojaviti Petar Kasum, Marko Janković, Nikola Radonjić i Vladan Mitrović.

Utakmica Svetske lige između Srbije i Španije igra se u Novom Sadu 17. novembra od 20 sati.

Vaterpolisti Srbije su aktuelni svetski i evropski šampioni i branioci trofeja Svetske lige.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи