Читај ми!

Hrvati deklasirali Crnu Goru za plasman u polufinale

Vaterpolisti Hrvatske prvi su polufinalisti Svetskog prvenstva u Kazanju, pošto su sa ubedljivih 10:4 savladali dosadašnjeg vicešampiona Crnu Goru. Hrvati će u polufinalu igrati protiv Grčke, koja je posle izvođenja penala bila bolja od Australije (12:11).

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske plasirala se u polufinale prvenstva sveta u Kazanju savladavši u četvrtfinalu dosadašnjeg vicešampiona, selekciju Crne Gore, sa 10:4 (1:0, 3:0, 3:3, 3:1).

Najefikasniji u reprezentaciji Hrvatske bio je Muslim sa tri gola, Bukić je dodao dva, a Petković, Sukno, Paškvalin, Šetka i Obradović po jedan.

Tri od četiri gola za Crnu Goru bila su delo Filipa Klikovca, a jedan Darka Brguljana. 

Hrvatski vaterpolisti će u borbi za finale igrati protiv Grčke, koja je posle boljeg izvođenja penala savladala Australiju sa 12:11. U regularnom toku rezultat je bio 7:7.

U preostalim četvrtfinalnim utakmicama od 19.10 sastaju se Mađarska i Italija, a od 20.30 Srbija i SAD.

Polufinalni mečevi Svetskog prvenstva na programu su u četvrtak.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи