Читај ми!

Brazilski golman optužen za silovanje

Drugi golman reprezentacije Brazila u vaterpolu Taj Matos Venura Bezera optužen je da je u Torontu silovao jednu devojku. Bezera napustio ekipu koja nastupa na Svetskom prvenstvu u Kazanju.

Reprezentaciju Brazila, koju vodi hrvatski stručnjak Ratko Rudić, ovih dana potresa seks-skandal. Naime, drugi golman tima Taj Matos Venura Bezera usred Svetskog prvenstva u Kazanju napustio je ekipu pošto je optužen za silovanje.

Kanadske vlasti su raspisale poternicu za Bezerom, koji je osumnjičen da je nakon finala Paanmeričkih igara u Torontu silovao 22-godišnju devojku.

Prema policijskom zapisniku, devojka je sa drugaricom i dvojicom brazilskih vaterpolista bila u kući, a kada je otišla da spava, Bezera ju je, navodno, silovao.

Brazilac tvrdi da je nevin, odnosno da je sa pomenutom devojkom imao odnose, ali uz njen pristanak. Brazilski mediji pišu da se zbog optužbi toliko potresao da je zatražio lekarsku pomoć.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво