Vaterpolisti očekuju neizvestan meč sa Crnom Gorom

Prvi meč na na startu Svetskog prvenstva u Kazanju, vaterpolisti Srbije igraju protiv Crne Gore u ponedeljak. Reprezentativci Srbije očekuju težak i neizvestan meč.

Pomoćni trener vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović rekao je da je nacionalni tim favorit protiv Crne Gore na startu Svetskog prvenstva u Kazanju, ali poručio da očekuje težak meč.

"Crna Gora ima odličnu ekipu, setite se utakmica u Barseloni i Budimpešti. Po sastavu smo tu negde, oni su dobri na bekovskim pozicijama, ali možda malo slabiji na centrima. Pripremili smo se sa željom da uspostavimo naš sistem igre. Možda smo favoriti na osnovu rezultata do sada, ali sam siguran da i Crna Gora ima svoja razmišljanja o pobedi", rekao je Stevanović za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Neizvestan meč protiv Crne Gore očekuje i Andrija Prlainović.

"Rival je odličan, ima iskusne igrace koji znaju kako se igraju ovakve utakmice. Ne smemo da dozvolimo da meč krene u neželjenom pravcu. Odlučiće kao i uvek jedna lopta", rekao je Prlainović.

Bek srpskog tima Milan Aleksić ističe da sutrašnji duel neće imati preveliki rezultatski značaj.

"Nijedan rezultat u ovom susretu nema epohalnu vrednost. Važno je da damo sve od sebe a vremena za popravak ima. Najbitnije je da smo najjaci kada je najpotrebnije, takmičenje je dugo", zaključio je Aleksić.

Utakmica prvog kola D grupe prvenstva sveta u Kazanju izmedu Srbije i Crne Gore igra se sutra od 19.10 po srednjeevropskom vremenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво