Читај ми!

Rađen: Ne ponavljajte moju grešku

Srpski vaterpolista Nikola Rađen, koji je nedavno bio pozitivan na antidoping testu, pozvao je sve sportiste da ne ponove njegovu grešku i ne ugroze celu karijeru za jedan dan. Rađen je suspendovan jer je pao na testu posle meča Svetske lige između Španije i Srbije.

Obraćajući se učesnicima prvog Kongresa o prevenciji dopinga u sportu, koji se održava u beogradskom Domu omladine, Nikola Rađen je istakao da mu je veoma teško i da ne želi da se pravda.

"Nije mi lako da pričam o tome. Početkom godine me pogodila iznenadna smrt oca, u klubu nije išlo kako bi trebalo, što mi je kao srpskom igraču koji je navikao na pobede teško padalo. Stil života koji sam vodio i okruženje koje sam našao nisu bili pogodni za mene. To što sam napravio nije rešenje, nije opravdanje, podlegao sam pritisku i snosim svu krivicu", rekao je Rađen.

Rađen je bio pozitivan na testu posle meča Svetske lige između Španije i Srbije, zbog čega je suspendovan.

"Nisam uzimao kokain kako bih poboljšao svoje sportske performanse jer sam to učinio van takmičenja", naveo je on.

Posle doping skandala Olimpijakos je raskinuo ugovorom sa srpskim asom, a on je već propustio završni turnir Svetske lige u Bergamu, gde je Srbija osvojila zlatnu medalju, a neće ga biti ni na Svetskom šampionatu u Kazanju i gotovo izvesno ni na Olimpijskim igrama u Riju naredne godine.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи