Vaterpolisti Srbije na pripremama u užičkom kraju

Vaterpolisti Srbije nalaze se na sedmodnevnim pripremama na Zlatiboru i Užicu, pred Svetsko prvenstvo koje će od 27. jula do 8. avgusta biti održano u Kazanju, u Rusiji.

Selektor Dejan Savić ističe da vaterpolisti imaju izuzetne uslove za pripreme na Zlatiboru i na Gradskom bazenu u Užicu, kao i da je atmosfera u reprezentaciji dobra i radna.

"Malo je vremena da svi povređeni u timu zaleče povrede, ali ima dovoljno vremena za oporavak. Spremićemo se maksimalno Kako bismo na Svetskom prvenstvu nastavili uspešnu seriju posle odbrane titule u Svetskoj ligi", rekao je Savić.

Kapiten vaterpolista Živko Gocić zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema i zalaganjem celog tima.

"Ova ekipa je pokazala šta može. Dosta rasterećeniji pripremamo se za Svetsko prvenstvo, ali nema opuštanja. Daćemo svoj maksimum da u Kazanj odemo najspremniji", istakao je Gocić.

Srpski vaterpolisti na Zlatiboru i Užicu ostaju do 10.jula.

Od 15.do 18. jula učestvovaće na Internacionalnom turniru u Nišu, a 24.jula putuju za Kazanj, gde 27.jula igraju prvu utakmicu protiv Crne Gore.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи