Читај ми!

Ubedljiv start vaterpolista

Vaterpolisti Srbije počeli su takmičenje na prvim Evropskim igrama u Bakuu ubedljivom pobedom nad reprezentacijom Slovačke sa 14:5. Snimak utakmice možete gledati od 17.35 na Drugom programu RTS-a.

Od samog početka utakmice vaterpolisti Srbije su preuzeli inicijativu i ostvarili ubedljivu prednost, naročito tokom druge četvrtine, pa su na kraju poluvremena vodili sa 6:1.

I u drugom delu igre ponovila se sigurna igra naših vaterpolista koji su uvećali prednost do konačnih 14:5.

Selekcija Srbije je u grupi D sa Španijom i Maltom, čije su selekcije jutros odigrale utakmicu, a pobedila je Španija sa 22:4.

Naši vaterpolisti sa Španijom igraju u subotu od 10.00 i taj meč, koji je neka vrsta derbija, možete pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a.

Utakmica sa Maltom je na programu 15. juna, a prvoplasirana ekipa iz grupe izboriće plasman u nokaut fazu takmičenja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво