Stevanović: Meč sa Brešom možda i odlučujući

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca, Uroš Stevanović rekao je da njegovu ekipu protiv Breše očekuje možda i odlučujući meč u Ligi šampiona, jer pobednik tog duela ostaje u trci za plasman na završni turnir.

Vaterpolisti Randičkog iz Kragujevca u Četvrtom kolu Lige šampiona, u sredu od 20.30 sati, gostuju italijanskoj Breši.

Radnički zauzima četvrtu poziciju na tabeli Grupe A sa tri boda, dok italijanska ekipa ima jedan bod manje.

"Ova utakmica je možda i presudna za dalji tok u Ligi šampiona. Ekipa koja pobedi, imaće veće šanse za fajnal-siks. Breša je izgubila kod kuće protiv Egera i sigurno je da će protiv nas pokušati da se iskupi. Nadam se da ćemo se kompletirati i da ćemo zabeležiti pobedu", rekao je trener Radničkog Uroš Stevanović.

Radnički i Breša su se sastali u istoj fazi takmičenja i prošle sezone, a Kragujevčani su oba puta bili uspešniji - u Breši je bilo
9:8, a na plivalištu "Park" 12:8.

"Breša je jako ozbiljan tim, uostalom, pobedila je Pro Reko u domaćem šampionatu. Znamo da jako dobro igraju na svom terenu, dosta dugo su zajedno i odlično se poznaju. Po sezoni menjaju tek jednog-dva igrača. Očekujem veoma tešku utakmicu", kazao je vaterpolista Radničkog Nikola Dedović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи