Читај ми!

Partizan sa navijačima na Galatasaraj

Vaterpolisti Partizana igraće u subotu protiv Galatasaraja u Ligi šampiona, rekao je predsednik crno-belih Aleksandar Šoštar. MUP je dao preporuku da se igra bez publike zbog tenzija koje su nastale nakon što je u Istanbulu ubijen navijač Crvene zvezde pred košarkašku utakmicu sa Galatasarajem. Susret se igra od 19.30 časova uz direktan prenos na našem Drugom programu.

"Igraće se pred publikom. Zvezda igra košarkašku utakmicu u petak sa Galatasarajem i mislim da ovde nije bilo klupske podele. Treba se uzdići iznad svega što se desilo u Turskoj. Sport kao sport i život kao život treba da idu dalje, uprkos tragediji. Ovo je dobra odluka", rekao je Šoštar.

Ovo je treće kolo Lige šampiona, a ni Partizan ni Galata do sada nisu zabeležili pobedu.

"Ovo nam kao domaćinima stvara i dodatni pritisak, da bi se utakmice organizovala kako treba. Ali, i u ovim okolnostima treba da pokažemo da smo dobri domaćini i dobri organizatori", rekao je Šoštar.

Meč se igra u subotu na Banjici od 19.30 časova. Direktan prenos je na našem Drugom programu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи