Radić: Olimpijakos je favorit

Golman vaterpolo kluba Radnički Zdravko Radić rekao je da je Olimpijakos favorit u predstojećem meču Lige šampiona, ali da će kragujevački tim pokušati da pobedi i poveća šanse za plasman na završni turnir.

Olimpijakos je favorit ali idemo na pobedu, poručuje golman Vaterpolo klupa Radnički Zdravko Radić.

"Grčki tim je sačinjen od vrhunskih pojedinaca i izuzetno je neugodan na svom bazenu. Sigurno je da su favoriti, ali verujem da nismo toliko lošija ekipa od njih i pokušaćemo da pobedimo, kako bismo povećali šanse za plasman na 'fajnal-siks'. Mislim da će se između ova dva tima voditi borba za treće mesto koje vodi na završni turnir", rekao je Radić.

Vaterpolisti Radničkog sutra gostuju Olimpijakosu u drugom kolu Grupe A Lige šampiona. Kragujevački tim je u prvom kolu poražen od Pro Reka sa 12:5, dok je Olimpijakos odigrao nerešeno sa Brešom 9:9.

"Olimpijakos je jaka ekipa, za svaki respekt, posebno kada igra u Atini. Praktično su reprezentacija Grčke u malom, pojačana dvojicom vrhunskih stranaca. Pokušaćemo da pružimo naš trenutni maksimum, a idećemo da li je to dovoljno. Takođe, ovu utakmicu iskoristićemo i kao generalnu probu za Kup Srbije", rekao je trener Radničkog Uroš Stevanović.

Iako se nisu sastajali u takmičarskim mečevima, Radnički i Olimpijakos se dobro poznaju, jer su sparingovali prošle godine u Atini, a na početku ove sezone su se sastali na turniru "Engin Bora" u Turskoj, gde je grčki tim bio bolji (8:6), a kasnije i osvojio trofej ispred drugoplasiranog Radničkog.

Meč drugog kola Lige šampiona između Radničkog i Olimpijakosa igra
se sutra od 16.00 na bazenu "Papastrateio" u Atini.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво