Zvezda na Primorje, Radnički protiv Oradee za LŠ!

Vaterpolisti Crvene zvezde igraće protiv riječkog Primorja u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, dok Radnički iz Kragujevca ukrstiti koplja sa rumunskom Oradeom, odlučeno je žrebom u Luksemburgu.

Srpski šampion Crvena zvezda i vicešampion Radnički biće domaćini u prvim mečevima, 29. oktobra, dok su revanši na programu 12. novembra.

Preostala dva duela treće runde kvalifikacija "spojila" su Pro Reko i Mladost iz Zagreba, odnosno OSC iz Budimpešte i mađarski Solnok.

U grupnu fazu Lige šampiona direktno su se plasirali Partizan, Jug, Barseloneta, Špandau, Olimpijakos, Eger, Breša i Galatasaraj.

Takmičenja u LŠ počinje 29. novembra i trajaće do 2. maja 2015. godine, a završni turnir , "fajnal siks", održaće se od 28. do 30. maja sledeće godine u Barseloni.

U Luksemburgu je, takođe, održan žreb za drugu rundu kvalifikacija za Kup Evrope.

Vaterpolisti Vojvodine će igrati u grupi D u Savoni, a protivnici će im biti Hanover, Ligamuš, Dinamo Astrahstan i Savona.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво