Читај ми!

Igra "delfina" s Afrikancima!

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Južnu Afriku sa 17:1 u utakmici drugog kola Grupe A Fina kupa u Kazahstanu. Naredni rival je selekcija SAD, pobednik ovog duela zauzeće prvo mesto u grupi, meč je na programu u četvrtak od 12.20 časova.

Posle pobede nad Crnom Gorom u prvom kolu usledio je „lakši trening" za naše vaterpoliste protiv selekcije Južne Afrike. Protivnik nije imao snage da se odupre našim momcima. Razlika u kvalitetu je ogromna, tako da su izabranici Deljana Savića iskoristili ovaj meč za razigravanje. Protivnik je uz krajnje napore uspeo da postigne počasni pogodak, ali za više nije imao snage.

Najefikasniji na meču bio je Gavril Subotić sa četiri gola, dok su po tri postigli Strahinja Rašović i Dušan Vasić. Jedini pogodak za Južnu Afriku postigao je Kard. Srbija će se sutra od 12.20 po srednjoevropskom vremenu sastati sa Sjedinjenim Američkim Državama i taj meč odlučiće pobednika Grupe A.

"Okrećemo se Americi. Trenirali smo, ali to ništa ne znači. Znaju se njihove visoke ambicije na ovom turniru baš kao što se zna i koji je naš cilj u Almatiju", rekao je selektor Dejan Savić.

Vaterpolista Dušan Vasić protiv Amerike očekuje težak meč. Imaju snažnu igru, posebno se ističe centar Džon Man kojeg dobro poznajemo. Takođe je tu i odličan šuter Bonani. Agresivni su, videli smo to na pripremama u Beogradu. I pored toga verujem da sa maksimalnim angažmanom možemo da pobedimo", rekao je Vasić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво