Читај ми!

"Delfini" u četvrtfinalu!

Srbija–Španija 8:6 (kraj). Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala Španiju i obezbedila plasman u četvrtfinale na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. U borbi za polufinale rival je Grčka, meč se igra u sredu od 20.30.

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, pošto je u poslednjem kolu B grupe savladala ekipu Španije sa 8:6.

Srbija je pre svega odličnom igrom u odbrani, predvođena sjajnim golmanom Gojkom Pijetlovićem, pronašla ključ za plasman u četvrtfinale.

Težak meč odigrali su "delfini" posle dva neuspeha, poraza od Mađarske i remija sa Hrvatskom, ali su odličnom igrom, naročito u poslednjoj četvrtini, stigli do pobede.

Rival u četvrtfinalu biće selekcija Grčke, koja je zauzela treće mesto u grupi A.

Golove za Srbiju postigli su Ćuk dva, D. Pijetlović, Filipović, Mandić, Mitrović, Aleksić i Prlainović po jedan, a za Španiju Espanjol četiri i Molina dva.

Tabele:

Grupa A: Crna Gora 13, Italija 11, Grčka 10, Rumunija 6, Rusija 3, Gruzija 0.

Grupa B: Mađarska 15, Srbija 10, Hrvatska 8, Španija 7, Francuska 3, Nemačka 0.

Crna Gora i Mađarska direktno su se plasirale u polufinale. U četvrtfinalnim utakmicama u sredu od 19 sati igraju Hrvatska–Italija, a od 20.30 Srbija–Grčka.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи