Читај ми!

Zbog skupih karata za derbi - besplatno na vaterpolo

Uprava Vaterpolo kluba Crvena zvezda odlučila je da ulaz na prvi meč finalne serije protiv kragujevačkog Radničkog (petak, 18.30) bude besplatan, kako je navedeno, "zbog visokih cena karata za fudbalski derbi".

U petak uveče od 18.30 na beogradskom bazenu "Tašmajdan" igra se prva utakmica finalne serije izmeću Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca, a uprava crveno-belih odlučila je da ulaz na tribine bude besplatan zbog skupih karata za fudbalski "večiti derbi".

Navijači će karte moći da podignu u četvrtak i petak u prostorijama SD Crvena zvezda.

Vaterpolisti Crvene zvezde prvi meč finalne serije plej-ofa protiv Radničkog Kon Tikija igraju u petak od 18 časova i 30 minuta na bazenu SRC "Tašmajdan".

Finalna serija igra se do tri pobede, a titulu brane beogradski crveno-beli. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво