Читај ми!

Radnički i Partizan na završnom turniru LŠ

Vaterpolisti Radničkog i Partitana plasirali su se na završni turnir Lige šampiona. Kragujevčani su savladali Špandau 16:10 dok su crno-beli savladali u gostima rumunskog predstavnika Oradeu sa 9:7.

Vaterpolisti Radničkog pobedili su u Kragujevcu Špandau sa 16:10 (4:3, 4:1, 3:4, 5:2), u utakmici osmog kola Grupe B u Ligi šampiona i obezbedili prvo mesto i direktan plasman u polufinale završnog turnira tog takmičenja.

Po tri gola za Radnički postigli su Filip Filipović i Boris Zloković, dok je tri pogotka u nemačkom timu postigao Moric Eler.

Radnički je tako ostvario osmu pobedu u Grupi B, pa je izborio direktan plasman u polufinale "fajnal siksa" u Barseloni. Špandau je u osam utakmica ostvario dve pobede, nerešen rezultat i pet poraza. 

I vaterpolisti Partizana plasirali su se na završni turnir pošto su u Rumuniji pobedili Oradeu sa 9:7 (5:1, 2:1, 1:4, 1:1), u utakmici osmog kola Grupe B.

Partizan je u Grupi B ostvario skor od pet pobeda i tri poraza i učvrstio se na trećem mestu na tabeli sa 15 bodova, a to mu je donelo plasman na "fajnal siks" u Barseloni.

Mladi vaterpolisti Partizana ušli su u utakmicu protiv Oradee maksimano koncentrisano i u prvoj četvrtini su deklasirali prvaka Rumunije. Na poluvremenu su imali pet golova prednosti, a onda je do izražaja došlo neiskustvo ekipe.

Oradea je u trećoj četvrtini uspela da uhvati rezultatski priključak i da smanji zaostatak na dva gola, ali su izabranici Vladimira Vujasinovića poslednjih osam minuta ponovo odigrali veoma borbeno u odbrani i sačuvali su prednost.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво