Читај ми!

Udovičić zadovoljan

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Hrvatske sa 15:12 u 3. kolu Grupe B Evropskog prvenstva u Ajndhovenu i da su osvojena "važna tri boda".

"Zadovoljan sam jer je Hrvatska veliki protivnik... ipak, najvažnija su tri boda. Bitna je i (gol) razlika, jer je naša grupa jako teška. Okrećemo se nimalo naivnoj Rumuniji", rekao je Udovičić posle utakmice, a preneo sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Selektor Srbije poslednju četvrtinu morao je da posmatra sa tribina, pošto je isključen zbog prigovora sudiji. On je kazao da je "zasluženo isključen", ali i da su "hrvatski igrači morali ranije da budu van igre".

Finiš utakmice obeležila je gruba igra hrvatskih vaterpolista, a posebno Nikše Dobuda, koji je isključen jer je udario Filipa Filipovića pesnicom u lice. Reprezentativac Srbije Nikola Rađen smatra da su se on i saigrači snašli u "haosu od suđenja".

"Fenomenalno. Snašli smo se u haosu od suđenja. Idemo dalje, čestitam ekipi", rekao je Rađen. Živko Gocić i Miloš Ćuk ocenili su da je Srbija večeras pokazala da je bolja od Hrvatske. "Izuzetno smo se borili, tri razlike je velika pobeda", dodao je Ćuk.

Srbija će narednu utakmicu igrati u subotu u 13.00 protiv Rumunije, a potom u ponedeljak u 16.00 protiv Crne Gore.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво