Читај ми!

Slovenci nadigrali odbojkaše Srbije u Gdanjsku

Odbojkaši Slovenije savladali su Srbiju sa 3:0 u meču Lige nacija. Ova nedelja igra se u poljskom Gdanjsku. Naši odbojkaši naredni meč igraju protiv Italije u petak od 20.00.

Odbojkaši Srbije nisu imali rešenja za raspoloženog protivnika. Slovenci su dominirali tokom sva tri seta i zasluženo stigli do ubedljive pobede. Ekipe su sada izjednačene na tabeli sa po četiri pobede i pet poraza.

Prvi dva seta Slovenci su ubedljivo rešili u svou korist. Uspeo je protivnik da poremeti naš prijem, to mu je otorilo kontre i prednost je samo rasla. Prvi set protivnik je dobio sa 25:15, drugi sa 25:19.

Najveći otpor naša selekcija je pružila u trećem setu, ali nije uspela da ga osvoji. Slovenci ovaj period dobijaju sa 25:23.

Kod Slovenaca Urnaut je zabeležio 12 poena, Ćebulj 11, a Tonček 10. U našoj ekipi Atanasijević je ostvario 11 poena, Perić 10, a Lisinac devet.  

Slovenija sa 12 bodova i Srbija sa 11 posle devet kola zauzimaju deveto i deseto mesto na tabeli i imaju po pobedu manje od Irana koji je na osmom mestu, poslednjem koje vodi na finalni turnir.

U naredom meču Srbija igra protiv Italije. Duel je na programu u petak od 20.00 takođe u Gdanjsku.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво