Srbija na prvenstvu Evrope igra u Istanbulu

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u Istanbulu, umesto u Izmiru, utakmice protiv Bugarske, Italije i Češke u grupi D šampionata Evrope koji se od 3. do 13. septembra ove godine održava u Turskoj, saopštila je Evropska odbojkaška federacija.

Kako je precizirano, CEV je prihvatio predlog Odbojkaške federacije Turske o zameni mesta odigravanja utakmica, tako da će se mečevi D i B grupe igrati u Istanbulu, a susreti A i C grupe u Izmiru.

Najbolji srpski odbojkaši će na startu takmičenja, 3. septembra od 16.30 časova, igrati protiv Bugarske, u drugom kolu, dan kasnije od 19 sati, sastaju se sa Češkom, a posle slobodnog dana nadmetanje u grupi završiće 6. septembra od 14 časova susretom protiv Italije.

U grupi A su nacionalne selekcije Turske, Francuske, Nemačke i Poljske, grupu B čine Rusija, Finska, Estonija i Holandija, dok su u C grupi Španija, Grčka, Slovačka i Slovenija.

Plasman u četvrtfinale obezbediće po tri selekcije iz svake grupe. U četvrtfinalnoj F grupi igraće selekcije iz D i B grupe i to Izmiru, a u E grupi biće reprezentacije iz A i C grupe koje takmičenje nastavljaju u Istanbulu. Polufinalni mečevi na programu su 12. septembra od 16.30 i 19.30 časova u Istanbulu, dok je finale 13. septembra od 19.30 sati.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво