Čudesni preokret Francuza za plasman u finale kvalifikacionog turnira za Tokio

Odbojkaši Francuske prvi su finalisti kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Tokio, pošto su u fantastičnom meču u Berlinu posle preokreta savladali Sloveniju sa 3:2. Protivnik "trikolorima" u finalu biće bolji iz duela između Nemačke i Bugarske.

Francuska će se boriti za vizu za Tokio, pošto su u neverovatno uzbudljivom meču u Berlinu savladali Sloveniju sa 3:2 (13:25, 22:25, 25:14, 25:21, 15:9).

Vicešampioni sa poslednjeg Evropskog prvenstva odlično su ušli u meč, dobili prvi set 25:13, a drugi sa 25:22. Malo ko je očekivao da Francuzi u tom trenutku mogu do preokreta, ali on je ipak isledio...

Mnogo bolju igru "trikolori" su krunisali osvajanjem dva naredna dela igre – 25:14, 25:21, da bi u poslednjem setu, vidno osokoljeni rezultatom iz poslednja dva, furiozno stigli do trijumfa i do šanse da se bore za plasman u Tokio.

Protivnik Francuskoj u odlučujućem meču biće bolji iz duela između Nemačke i Bugarske, koji je u toku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво