Odbojkaši kreću u pohod na Tokio

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije od 13.30 u Berlinu igra protiv Francuske prvu utakmicu na kvalifikacionom turnir za Olimpijske igre u Tokiju. Direktan prenos je našem Prvom pogramu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Evropske šampione čeka novi duel sa Francuzima, sličan onom iz polufinala u Parizu kada je Srbija preokretom slavila sa 3:2, ali su sada izabranici Slobodana Kovača u boljem položaju nego što je to slučaj bio pre kontinentalnog turnira.

"Vidim da Francuzi imaju problema oko sastava. Prvi korektor Boje nije došao, nekoliko igrača ima povrede, ali to ne sme da nas zavara jer je Francuska odlična ekipa. Moramo da odigramo našu najbolju igru ako mislimo da pobedimo", rekao je selekor Slobodan Kovač.

Dan kasnije, Srbija igra sa Holandijom od 14 časova, a potom je čeka slobodan dan, pa susret sa Bugarskom u sredu od 14.30. U drugoj grupi će igrati Nemačka, Belgija, Slovenija i Češka.

Plasman u polufinale izboriće po dve prvoplasirane selekcije iz obe grupe, a vizu za Tokio samo pobednik turnira.

Direktan prenos duela Srbija – Francuska je našem Prvom pogramu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара