Odbojkaši Vojvodine u Ligi šampiona

Odbojkaši novosadske Vojvodine savladali su ekipu Šahtjora iz Soligorska sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:22) u revanš utakmici plej-ofa u Belorusiji. Ovom pobedom, posle slavlja od 3:0 na svom terenu, odbojkaši Vojvodine su izborili plasman u grupnu fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Novosađanima su u revanšu bila dovoljna i dva osvojena seta za plasman u Ligu šampiona, ali su oni pobedom razrešili sve dileme.

Posle sjajne igre tokom nešto više od jednog sata u Soligorsku u Belorusiji ubedljivo su trijunfovali sa 3:0 po setovima 25:23, 25:18, 25:22 i obezbedili plasman u grupnu fazu.

Najefikasniji u timu trenera Siniše Gavrančića bio je Pavle Perić sa 14 poena, dok je Stevan Simić imao 11. Na drugoj strani se istakao Vjačeslav Čarapovič sa 10 poena.

Šampion Srbije će igrati u grupi E sa poljskom Zaksom Keđeržin Kozle, nemačkim Fridrihshafenom i belgijskim Knak Ruselarom. Prva utakmica igra se narednog utorka a suparnik će im biti prvak Poljske.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара