Vojvodina i Zvezda u Superkupu, dolazak najavili zlatni odbojkaši

Utakmicom Superkupa Srbije između Vojvodine NS seme i Crvene zvezde počinje nova odbojkaška sezona u Srbiji. Vojvodina kao aktuelni šampion Srbije dočekuje u Novom Sadu osvajača Kupa Srbije, ekipu Crvene zvezde. Duel počinje u 19 časova, prenos je na našem Drugom programu, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu.

Ulaz u malu halu Spensa biće besplatan i iz oba tabora najavljuju odbojkaški spektakl.

"Ceo pripremni period smo proveli zajedno i sve je proteklo u najboljem redu. Odigrali smo desetak prijateljskih utakmica. Ekipa je u dobrom stanju. Igrali smo i nekoliko pripremnih mečeva sa rivalima iz Superlige na kojima ssmo pobeđivali i videli gde se nalazimo u odnosu na njih. Jedva čekamo da počne sezona", rekao je trener Zvezde Tomislav Kukanjac.

Obe ekipe su doživele dosta promena u igračkom kadru.

"Ekipa Vojvodine je dosta promenjena u odnosu na prethodnu sezonu i imaju dosta novih igrača. Ni mi, kao ni oni, ne znamo šta možemo da očekujemo od te utakmice. Dobro smo se pripremili, uigrali se i verujem da smo spremni za borbu za Superkup."

Samo dva dana nakon Superkupa Srbije Vojvodina i Crvena zvezda će odigrati novi meč u Novom Sadu, u okviru 1. kola BPŠ Superlige.

"Utakmica Superkupa je i dobra uvertira za početak prvenstva i prilika da izvučemo pouke, da ispravimo neke stvari i probamo da odigramo bolju utakmicu", istakao je Kukanjac.

Uoči ovog susreta svi u redovima Vojvodine iskreno veruju da će se u maloj sali Spensa ponovo radovati i da će tako na najlepši način otvoriti novu sezonu.

"Crvena zvezda je u odnosu na prošlu sezonu promenila nekoliko igrača, otišao je par srednjih blokera, Mašulović i Jovanović, primač Pavlović, dok su svi ostali tu. Dobro se znamo, oni imaju kvalitetnu ekipu, koja će sigurno biti u vrhu. Mi smo se kompletirali, imamo dobar tim, kvalitetne igrače, predano smo radili i verujem da ćemo sezonu otvoriti trofejom. Domaći teren nije nikako pritisak, breme nosimo samim tim što smo Vojvodina i to je tako, to je izazov. A domaći teren može biti samo prednost. Verujem u kvalitet igrača i u željeni rezultat", poručio je trener Siniša Gavrančić.

Ono što će samu sportsku priredbu učiniti još većom jeste i uspeh naše muške reprezentacije koja je postala evropski šampion. Nekolicina zlatnih ulepšaće veče u maloj sali Spensa, a za sada su dolazak potvrdili selektor Slobodan Kovač, Marko Podraščanin i Nikola Jovović, uz predstavnike Saveza.

"Želim da čestitam igračima i selektoru na sjajnom uspehu. To je za nas motiv više, podstrek i obaveza da još više radimo, jer smo u zemlji šampiona", izjavio je Siniša Gavrančić, a u čestitkama su se pridružili i igrači Stevan Simić i Miloš Nikić.

Duel Vojvodine i Crvene zvezde počinje u 19 časova, prenos je na našem Drugom programu, a strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво