Kraljevo i Kragujevac dočekali svoje heroje među odbojkašima

Posle velikog uspeha na evropskom prventsvu zlatni odbojkaši se vraćaju u svoje gradove. Svečano je bilo u Kraljevu i Kragujevcu. U Kraljevu je naš dopisnik Ratko Bečki koji nam je preneo utiske. Svečano je bilo u porodici Kovačević, s velikim razlogom.

Kao što već godinama čini, porodica Kovačević, rodbina, prijatelji i navijači priredili su svečani doček za reprezentativca Uroša Kovačevića, koji je posle trijumfa naše reprezentacije na evropskom prvenstvu konačno stigao i u Kraljevo.

Tu su pre svih roditelji Milja i Zoran i brat Sava Kovačević. Nedostaje samo Nikola Kovačević koji je trenutno u Abu Dabiju, ali i on se javio i naravno čestitao bratu na medalji i priznanju za MVP igrača na prevenstvu Evrope.

Slavilo se uz uz trubače i muziku. Očekivali smo danas i Srećka Lisinca i njegovu porodicu ovde na dočeku, međutim saznali smo da naš srednji bloker još ima obaveza u Beogradu i da će najverovatnije u Kraljevo stići u četvrtak.

Danas je, u Kragujevcu, priređen doček za Lazara Ćirovića, primača servisa i kondicionog trenera naše reprezentacije Radivoja Radakovića. Primio ih je i gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić. Sa članovima naše selekcije razgovarala je Nevenka Đelić.

„To je veliki uspeh ne samo za odbojku, već i za sport u Srbiji. Jedna zlatna medalja sa Evropskog prvenstva je nešto što se jako teško osvaja. Do čega se teško dolazi. Samm tim što smo uspeli da je osvojimo dokazali smo da se u Srbiji igra jako dobra odbojka, da sa našeg prostora dolaze najbolji odbojkaši u Evropi i to je veliku uspeh, ne samo nas, nego i cele Srbije", rekao je Lazar Ćirović.

„Iza toga stoji jedan studiozan, temeljan, mukotrpan rad. Mukotrpan u smislu predanosti, jer bilo je zadovoljstvo raditi sa tim momcima, jedan energiča i uspešan rad", dodao je Radivoj Radaković.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво