RTS kod porodica Kovačević i Lisinac u Kraljevu

Nakon velikih uzbuđenja u Parizu i osvajanja zlata na EP, u porodicama Srećka Lisinca i Uroša Kovačevića protekao je mirniji dan uz pomno praćenje izveštaja o dolasku reprezentativaca.

Najvatreniji navijači u Kraljevu, logično, bili su roditelji i porodica Srećka i Uroša.

"Srećko se javio nakon pobede, čestitao sam mu, prvi set nisu dobro odigrali, ali u ostalima su ih razbili", izjavio je Miroslav Lisinac, Srećkov otac.

"Bilo je fantastično, svaki poen sam teško proživela ali tu je bio unuk da mi pomogne. Predivno je bilo", rekla je Milja Kovačević, Uroševa majka.

"Posle utakmice trajala je žurka do tri ujutru, bili su trubači, bilo je veselo, došli su prijatelji, svi su čestitali", izjavio je Zoran Kovačević, Urošev otac.

Obojica zlatnih odbojkaša karijeru su počeli u lokalnom klubu Ribnici. 

"Činjenica da naša dva igrača Uroš Kovačević i Srećko Lisinac igraju u reprezentaciji i da je njihov učinak neizmeran, daje veliki pozitivan element u našoj radosti i sreći", izjavio je trener OK Ribnica, Boško Mačužić.

Kraljevo je grad odbojke, Uroš i Srećko sada, a pre njih Nikola Kovačević, Dejan Brđović, braća Bićanin, samo su neki od odbojkaša koji su proslavili ovaj grad i klub odakle su ponikli.

broj komentara 0 pošalji komentar