Slovenci: Neko je u Srbiji pritisnuo "F5" posle prvog seta..

Mediji u Sloveniji složni su u ocenama da su odbojkaši Srbije zasluženo nadigrali Sloveniju (3:1) u Parizu u finalu prvenstva Evrope i na slikovit način, kao da je "neko ugasio svetlo", opisali stanje na terenu posle prvog seta.

Radio televizija Slovenije sa naslovom "Srebrne junake u finalu zaustavila Srbija. Srce je želelo, telo nije dalo" pišu da magične energije iz hale Stožice, kao u polufinalu protiv Poljske, nije bilo u Bersiju.

"Odličan prvi set, ali onda kao da je neko ugasio svetlo i u Srbiji pritisnuo taster "F5" za osveženje. Bio je strahovit povratak Srbije sa izvanrednim Aleksandrom Atanasijevićem i Urošem Kovačevićem", zanimljivo je izvestio novinar Tomaž Okorn.

List "Večer" donosi naslov "Srbi izgubili prvi set, a onda u naredna tri pokazali drugo lice i postali prvaci", žaleći za igrom nakon vođstva.

"Slovenci odlično odigrali prvi set, a onda je njihova igra znatno pala ili su Srbi pojačcali igru i zasluženo postali prvaci", piše u onlajn izdanju.

Veliki prostor dala je i "Ekipa24", izveštavajući detaljno pre, u toku i posle utakmice, kako na terenu - tako i oko.

"Slovenija poražena u velikom finalu, ali glavu gore. Bilo je to putovanje čuda", naslov je tog lista, uz opis utakmice u Parizu.

"Uprkos sjajnom startu, Slovenci na kraju izgubili veliko finale. Srbija je bila prejaka, Srbija je slavila sa 3:1 u setovima, a Slovenci se vraćaju kući sa srebrnim medaljama, baš kao pre četiri godine".

Slovenci su se vratili u Ljubljanu u noći između nedelje i ponedeljak i to uz doček navijača na aerodromu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво