Podraščanin: Inat i zajedništvo, za našu prelepu zemlju možemo sve

Srednji bloker odbojkaške reprezentacije Srbije Marko Podraščanin nakon osvojenog zlata na EP u Parizu izjavio je da su u ključnim momentima proradili inat i zajedništvo, koji su Srbiju vodili do pobede.

"Od prve utakmice i Nemačke smo verovali u sebe i znali da ako igramo dobro i iz meča u meč podižemo formu, možemo do kraja. Potajno smo se nadali zlatu, nismo počeli dobro finalni meč, ali kasnije smo počeli da bolje servramo, pojačali odbtranu i sve je došlo na mesto", prvi su utisci Podraščanina nakon meča.

"Nakon neverovatnog polufinala protiv Francuske i ovog finala, zasluženo smo osvojili zlato i posle osam godina se vratili na tron. Hvala svima koji su bili u nas, ovde u Parizu, kući u Srbiji i svim srpskim okolnim zemljama", rekao je Marko.

Srednji bloker je dodao da je Srbija ponovo pokazala karakter, da je proradilo srpsko zajedništo i inat. 

"Mi smo sami verovali i pokazalo se još jednom i protiv Poljaka pred 65 hiljada njihovih navijača, protiv Italijana prošle godine u Torinu i protiv Francuza ovde pred njihovim navijačima. Proradilo je zajedništvo, proradio je inat i kada igramo ovako za našu prelepu zemlju, možemo sve", zaključio je Podraščanin.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 30. sep 2019, 02:53) - anonymous [neregistrovani]

Bravo,bravo

Tako se igra za nacionalni dres.

(ponedeljak, 30. sep 2019, 00:52) - anonymous [neregistrovani]

Браво Марко

Браво Марко! Ето, некада и инат може имати позитиван ефекат. Теби и осталим другарима велико хвала за причињену нам радост! Пуно здравља и среће за будућност!

(nedelja, 29. sep 2019, 21:35) - Ilija [neregistrovani]

To je to,,,

Bravo za naše zlatne momke, posle devojaka evo i njih, svi mi Srbi koji živimo u Sloveniji, sa nestrpljenjem smo čekali da osvetimo naše košašarkaše. Bravo, bravo,,