Novi poraz odbojkašica Srbije, Kina odbranila Svetski kup

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Kine 3:0 (25:14, 25:21, 25:16) na Svetskom kupu u Japanu.

Kineskinje su osigurale odbranu trofeja i došle do petog zlata u Svetskom kupu sa maksimalnim učinkom od 10 trijumfa, dok Srbija ima skor 4-6 na devetoj poziciji.

Kineskinje su protiv naše selekcije izvele najjači sastav u želji da što pre reše pitanje pobednika i kontrolisale su ritam od prvog do poslednjeg poena.

Srpske igračice uspele su da pariraju samo u drugom setu, ali to nije bilo dovoljno da se ozbiljnije ugrozi protivnički tim.

Najbolja poenterka susreta bila je Džu Ting sa 18, dok je Čang Ningdžang je imala 16. Kod Srpkinja, Ana Bjelica je upisala 15, a Katarina Lazović 13 poena.

Ekipa Aleksandra Vladisavljeva, u odsustvu Zorana Terzića, takmičenje završava u nedelju mečom protiv Dominikanske republike.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи