Odbojkaši Srbije: Francuzi favoriti, ali možemo da ih iznenadimo

Odbojkaši Srbije boriće se sa selekcijom Francuske u polufinalnoj utakmici Evropskog prvenstva koja će se igrati u petak od 21. čas. Posle prvog treninga naših odbojkaša izveštač RTS-a je razgovarao sa njima o očekivanjima u predstojećem duelu.

Posle odličnih nastupa u Atverpenu kojima su izborili plasman u polufinale, reprezentativci Srbije su doputovali u Pariz gde se nastavljaju nadmetanja u završnici Evropskog prvenstva, a gde ih očekuje polufinalni duel sa selekcijom domaćina.

Naši reprezentativci su istakli da odlično poznaju suparnike i da se dobro pripremaju za predstojeći duel.

Reprezentacija Francuske je u dosadašnjim mečevima pokazala veliki kvalitet igre i može se smatrati favoritom, ne samo zbog domaćeg terena, smatraju naši odbojkaši. Ali to ne znači da su nesavladivi i da ih naša selekcija neće nadigrati, a za to je neophodno da budu koncentrisaniji i agresivniji smatraju naši odbojkaši.

Odbojkaške reprezentacije Srbije i domaćina Francuske boriće se u petak d 21 sat u Parizu za plasman u finale Evropskog prvenstva uz direktan prenos na RTS-u, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča možete pratiti na našem portalu.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво