Odbojkaši Srbije: Težak meč za nama, idemo dalje...

Odbojkaši Srbije u dramatičnom meču nadigrali su selekciju Ukrajine sa 3:2 i plasirali se u polufinale Evropskog prvenstva. U izjavama posle meča naši odbojkaši uz kraće komentare o teškoj utakmici, bili su već fokusirani na naredni meč u kome će se sa domaćinima boriti za plasman u finale prvenstva na Starom kontinentu.

Uz konstatacije da je duel sa Ukrajinom bio iznenađujuće težak i dramatičan i samokritične stavove da smo pobedili uprkos lošijoj igri nego obično, naši reprezentativci Aleksandar Atanasijević, Uroš Kovačević, kapiten Nemanja Petrić i selektor Slobodan Kovač konstatovali su da nam predstoji težak meč sa domaćinima u Parizu u borbi za finale.

Naši reprezentativci su bili jedinstveni u oceni da je ovo jedna od lošijih igara naše selekcije, ali da smo uprkos tome uspeli da savladamo za igru raspožene Ukrajince i dođemo do polufinala.

Ovo iskustvo je bilo dragoceno za nastavak borbe na putu do finala na kojem naše odbojkaše čekaju još veća iskušenja, istakli su reprezentativci i selektor.

 Odbojkaši Srbije sa selekcijom Francuske boriće se za plasman u finale u Parizu od 20.45 u petak 27. septembra.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво