Odbojkaši sa Ukrajinom u duelu za polufinale

Odbojkaši Srbije sastaju se sa selekcijom Ukrajine u borbi za plasman u polufinale Evropskog prvenstva. Direktan prenos meča možete pratiti od 20.20 na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Odbojkaše Srbije, koji su u dosadašnjoj seriji pobeda do četvrtfinala izgubili samo jedan set, od polufinala deli večerašnji duel sa selekcijom Ukrajine koja je priredila svojevrsno iznenađenje eliminišući selekciju domaćina Belgiju.

Ukrajinci nisu imali plasman na Evropsko prvenstvo od 2005. a naši odbojkaši su poslednji put sa njima odmeravali snage daleke 1998. na Svetskom prvenstvu u Japanu i tada smo slavili sa 3:0. 

Upravo zbog iznenađenja koje su Ukrajinci priredili u meču sa domaćinom, naši odbojkaši su u izjavama pred meč istakli da moraju biti istrajni u prdstojećem duelu, a selektor je istakao datim mora biti vrlo oprezan.

Utakmica odbojkaša Srbije i Ukrajine počinje u 20.20 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a tok meča možete pratiti na našem portalu.

broj komentara 0 pošalji komentar