Petrić: Moramo biti istrajni u želji da pobedimo

Odbojkaš Srbije Nemanja Petrić, pred četvrfinalni meč na Evropskom prvenstvu protiv Ukrajine, rekao je da njegov tim mora da bude istrajan ako želi pobedu. Susret je na programu u utorak od 20.30 u Antverpenu. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

"Imali smo vremena da predahnemo i da radimo na taktici i fizičkoj spremi. Četvtfinale sa Ukrajinom, biće teška utakmica. Već su pokazali jako lepu igru tokom grupne faze i u osmini finala protiv Belgije. Moramo biti koncentrisani od starta i istrajni u želji da pobedimo", rekao je Petrić u izjavi za Odbojkaški savez Srbije.

Izabranici Slobodana Kovača igraju protiv Ukrajinaca, a primač srpske selekcije osvrnuo se i na kavlitete rivala.

"Ukrajinici igraju dobro i rasterećeno, imaju nekoliko dobrih pojedinaca. Dobri su i prespektivnii, nemaju opterećenje. Moramo bit obazrivi, mogu da budu nezgodni, ponajviše na servisu. Fizički su jaka ekipa, dobra u bloku. Biće teško", zaključio je Pertrić.

Duel Srbije i Ukrajine igra se u utorak od 20.30. Prenos je na našem Prvom programu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво