Odbojkaši na talasima pobede

Odbojkaši Srbije su na specifičan način proslavili plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva posle pobede nad Češkom bez izgubljenog seta. Veče su proveli u opuštanju uz muziku pokazujući da su i muzički talentovani i obrazovani.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom nad Češkom u Antverpenu od 3:0 (31:29, 25:21, 25:18) plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, a posle utakmice su se opuštali uz laganu muziku.

Tim je za klavirom predvodio Dražen Luburić, asistirao mu je Aleksandar Atanasijević uz podršku celog tima u izvođenju pesama „Samo ovu noć" Saše Matića, "Sve još miriše na nju" Parnog valjka...

Ovo neobično proslavljanje pobede na muzičkim talasima zabeležila je ekipa RTS-a, koja je neprestano uz naše odbojkaše.

I u ovoj oblasti naši odbojkaši su demonstrirali da imaju jedinstven stil i specifične pripreme za buduće mečeve.

Pred našim timom je borba za plasman u polufinale u kojoj će se 24. septembra sresti sa selekcijom Ukrajine koja je priredila svojevrsno iznenađenje eliminacijom Belgije.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи