Nokaut faza Evropskog prvenstva za odbojkaše, bez prava na grešku

Odbojkaši Srbije igraju protiv Češke meč osmine finala Evropskog prvenstva. Duel u Antverpenu igra se u subotu od 17.30. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu.

U nokaut fazi Evropskog prvenstva greške se skupo plaćaju, pa će odbojkaši Srbije ozbiljno shvatiti protivnika u osmini finala - selekciju Češke, koja je bila četvrta u grupi D sa dve pobede i tri poraza.

"Mislim da smo u ovom trenutku mi bolja ekipa. Tako moramo da razmišljamo, tako moramo i da uđemo na teren da pokažemo koliko vredimo i nadam se pozitivnom rezultatu", smatra Slobodan Kovač, selektor Srbije.

"Znamo koliko je snažna Srbija, ali naš cilj da se fokusiramo na našu igru, da budemo agresivni i da ne pravimo mnogo grešaka", optimista je Mihael Nekola, selektor Češke.

"Težak je protivnik, nema lakih protivnika. Svi imaju svoju šansu i samim tim ova faza iziskuje još više koncentracije i strpljenja,  borbe i želje za pono što želimo", istakao je Nemanja Petrić, kapiten naše selekcije. 

Ukoliko Srbija u osmini finala savlada Češku, u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča Belgija - Ukrajina.

U ostalim mečevima osmine finala sastaju se:

Nant: Francuska - Finska, Italija - Turska,
Ljubljana: Rusija - Grčka, Slovenija - Bugarska,
Apeldorn: Poljska - Španija, Holandija - Nemačka, 

Srbija i Češka igraju u subotu od 17.30 u Antverpenu. Prenos je na našem Prvom progamu,  strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи