Odbojkaši Srbije večeras sa Austrijom za maksimalan učinak

Odbojkaška reprezentacija Srbije poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva igra od 20.30 časova protiv Austrije. Direktan prenos meča je na Drugom programu RTS-a, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Izabranici Slobodana Kovača pobedom nad Belgijom 3:0 (25:19, 25:21, 25:19) kolo pre kraja takmičenja po grupama obezbedili su prvo mesto u B grupi.

"Ova pobeda je bila važna zbog tog prvog mesta, mada uvek postoje igre i igrice. Dolaze do nas informacije da će Poljska da pusti nekoga, pa bismo mi išli u Holandiju, pa se menja cela grupa, išli bismo na Ruse i verovatno Slovence...", rekao je selektor Slobodan Kovač.

Srbija u Grupi B ima maksimalan učinak sa čeriri pobede.

Najbolji odbojkaši Srbije poslednji meč u B grupi igraće u Loto Areni protiv Austrije od 20.30 časova, uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.

Plasman u osminu finala izboriće po 4 selekcije iz svake grupe.

Šampionat Evrope se održava u Belgiji, Francuskoj, Holandiji i Sloveniji, a Srbija brani bronzanu medalju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво