Odbojkaši Srbije sa Belgijom za prvo mesto u grupi

Odbojkaška reprezentacija Srbije četvrti meč u B grupi Evropskog prvenstva igra u Antverpenu od 20.30 protiv selekcije Belgije za prvo mesto u grupi. Direktan prenos ovog duela možete pratiti na našem Drugom programu, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča na našem portalu.

Muška seniorska reprezentacija Srbije ostvarila je maksimalan učinak posle tri odigrana kola na EP 2019. Srbija je savaldala Nemačku, Slovačku i Španiju, a čekaju je dueli protiv Belgije i Austrije.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač istakao je da je u utakmicama protiv Slovačke i Španije odmorio neke odbojkaše, jer ih je teško pripremiti za turnir sa mnogo mečeva.

Srbija je obezbedila četvfinale i nastavak takmičenja na EP, a u sredu od 20.30 igra protiv Belgije za prvo mesto u grupi B.

"Poznajemo se dobro sa Belgijancima. Želimo da se spremimo za taj meč, a posle ćemo sa Austrijom ponovo kombinovati. Dvorana će verovatno biti puna, biće to dobar ispit i ozbiljna utakmica u kojoj moramo da pokažemo svoje najbolje lice", zaključio je Kovač.

Meč protiv Belgije odlučiće o pobedniku B grupe, a odigraće se u Antverpenu od 20.30 časova, uz direktnan prenos na Drugom programu RTS-a.

Plasman u osminu finala izboriće po 4 selekcije iz svake grupe.

Šampionat Evrope se održava u Belgiji, Francuskoj, Holandiji i Sloveniji, a Srbija brani bronzanu medalju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи