Odbojkaši duelom sa Nemačkom počinju EP

Odbojkaši Srbije duelom sa selekciom Nemačke počinju učešće na 31. šampionatu Evrope u Belgiji. Utakmica u Briselu počinje u 15.00 uz direktan prenos na našem Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Reprezentacija Srbije brani bronzanu medalju sa prošlog Šampionata, a već u prvom susretu se sreće sa selekcijom Nemačke, visešampionom Evrope, koja je do te titule došla nadigravši nas sa 3:2 u polufinalu.

Reprezentacija Srbije se nalazi u grupi sa Nemačkom, Belgijom, Slovačkom, Španijom i Austrijom. Samo prvu utakmicu igraće u Briselu, a potom se seli u Antverpen gde će, nadamo se, imati bolje uslove za treninge nego do sada.

Protivnik naših odbojkaša u drugom meču je selekcija Slovačke u nedelju od 18.30. Treći meč igraće u ponedeljak protiv Španije od 20.30, a četvrti meč na EP izabranici Slobodana Kovača će odigrati u sredu protiv Belgije (20.30). Poslednju, petu utakmicu u grupi igraće u četvrtak protiv Austrije. 

Današnja utakmica Srbije i Nemačke u Briselu počinje u 15.00 uz direktan prenos na našem Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča možete pratiti na našem portalu.

broj komentara 0 pošalji komentar